Izvješće o lipanjskim obukama za sudske tumače

Zahvaljujući interesu polaznika, naša je Udruga tijekom proteklih tjedana održala tri obuke.

Na prvoj od njih, održanoj od 29. do 31. svibnja u Opatiji, bilo nam je zadovoljstvo nakon godinu dana izbivanja vratiti se u Opatiju. Osim redovitih predavanja o pravnom sustavu i nazivlju Republike Hrvatske te aspektima poslovanja stalnoga sudskog tumača, polaznici su bili u prilici usavršiti svoje jezične vještine na jezičnim predavanjima i vježbama za engleski, njemački, ruski, talijanski, odnosno bjeloruski jezik.

OPATIJA svibanj OPATIJA svibanj OPATIJA svibanj  OPATIJA svibanj

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

Na drugoj od njih, održanoj od 19. do 21. lipnja u Zagrebu, naša je skupina polaznica nakon općih predavanja svoj radni vikend zaokružila jezičnim predavanjima. Bilo nam je zadovoljstvo organizirati vježbe za njemački, engleski, ruski, češki i arapski jezik.
ZAGREB   ZAGREB ZAGREB ZAGREB

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

Na trećoj smo obuci, najavljenoj u Rijeci te održanoj od 26. do 28. lipnja u Opatiji, kvarnerskoj zajednici sudskih tumača dodali stručnjakinje za engleski, njemački i ruski jezik.
OP-IMAG0286 OPATIJA lipanj OPATIJA lipanj  OPATIJA lipanj

 

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

Svojim bivšim, kao i budućim polaznicima, uvijek smo na raspolaganju. Tijekom ljetnih mjeseci ostajemo otvoreni za upite i kontakt, dok ćemo s novim obukama krenuti od rujna nadalje.

Ovom prilikom želimo zahvaliti našim sjajnim polaznicima na njihovom interesu, a našim predanim predavačima na predanosti i trudu kojom grade kvalitetnu strukovnu zajednicu sudskih tumača. Posebnu zahvalu upućujemo našim cijenjenim partnerima te kolegijalnom i stručnom osoblju hotela Grand hotela Adriatic i Grand hotela 4 opatijska cvijeta u Opatiji te Best Western Premier Hotela Astoria u Zagrebu, s kojima smo ostvarili uspješnu suradnju.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You may also like...