Obavijest o osnivanju Zaklade Hrvatski tumač

Sa zadovoljstvom Vas želimo obavijestiti da je u tijeku osnivanje Zaklade Hrvatski tumač.
Zaklada će odlučivati o zahtjevima sudskih tumača, članova Udruge, za dodjelu pomoći u slučaju teškog oboljenja sudskog tumača, prilikom svih oblika stradavanja i ugrožavanja socijalnog položaja njega ili njegove obitelji te u slučaju da se radi o pomoći koja bi spasila život sudskog tumača. Obitelj sudskog tumača ima također pravo na pomoć u slučaju smrti sudskog tumača također.
Uvjeti, postupak i kriteriji za dodjelu potpora i pomoći sudskim tumačima i članovima njihovih obitelji radi ostvarivanja svrhe Zaklade Hrvatski tumač bit će propisani Pravilnikom o uvjetima i postupku za dodjelu sredstava za ostvarivanje svrhe zaklade Hrvatski tumač.

Naravno da nitko od nas ne želi uopće biti u teškoj životnoj situaciji no složit ćete se s nama da postojanje ovakve Zaklade i mogućnost financijske potpore ipak ulijeva osjećaj sigurnosti i nade svakoj osobi koja čitav svoj život predano radi. Uskoro ćemo organizirati svečani domjenak povodom osnivanja Zaklade na koji ćete svi biti pozvani kako bismo Vas dodatno obavijestili o Zakladi!
Tim povodom pozivamo sve zainteresirane tumače koji su voljni prijedlozima ili aktivnim angažmanom uključiti se u rad i promicanje Zaklade da nam se slobodno jave!

HSUS

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You may also like...